Terveellinen ja turvallinen

Hirsirakentaminen

Jämäkkä hirsiseinä tuo turvaa. Se kestää pakkaset, tuulet ja tuiskut. Oikein toteutettuna hirsitalo pitää sisäilman terveellisenä ja säilyttää arvonsa. Hirsi on konstailematon, turvallinen ja ekologinen rakennusmateriaali. Hirsitalon yksiaineinen rakenne tasaa lämpötilan ja kosteuden vaihtelut hyvin. Siksi hirsirakennukset pysyvät vuodesta toiseen terveellisinä asua.

Hirsirakentaminen on oma erikoisalansa. Vuosisatojen saatossa karttuneen tiedon päälle on kehitetty uutta osaamista ja tekniikkaa. Modernin hirsirakentamisen asiantuntijana meillä on jo yli 25 vuoden kokemus hirsirakentamisesta. Koulutamme jatkuvasti uusia osaajia ja kehitämme ammattitaitoamme.

Moderni hirsirakentaminen tarkoittaa paljon muutakin kuin rakennuksen uutta arkkitehtuuria. Se on kauttaaltaan nykyaikaista rakentamista, jossa otetaan huomioon rakennuksen turvallisuus, terveellisyys, toimivuus, ulkonäkö, arvon säilyminen sekä rakentamiseen liittyvät säädökset jo pitkälle tulevaisuuteen.

Kotimaisesta puusta rakentaminen on ilmastoteko. Materiaali on uusiutuvaa ja hiiltä sitovaa eikä sitä kuljeteta kaukaa rakennuspaikalle.

pinepro-antti-sahi
pinepro-hirsirakentaminen
pinepro-hirsirakentaminen

Hirsikodit kokonaispalveluna​

Pinepron asiakkaana saat käyttöösi vankan tietotaitomme hirsirakentamisesta ja hirsitalojen suunnittelusta. Olemme tarvittaessa apunasi jo tontin hankinnasta ja talon suunnittelusta lähtien. Asiantuntemuksemme avulla säästät aikaa ja kustannuksia. Muun muassa rakennuspaikka, palvelun laajuus ja talon arkkitehtuuri vaikuttavat lopullisiin kustannuksiin.

Valtuutettu
Honka-rakentaja

Teemme yhteistyötä alan johtavan hirsivalmistajan Honkarakenteen kanssa . Valtuutettuna Honka-rakentajana taustallamme on Honkarakenteen yli 60 vuoden kokemus ja osaaminen hirsirakentamisesta.

Yhteistyö takaa käyttöömme ensiluokkaiset hirsirakennusmateriaalit, joiden laatu on taattu sekä kestävyyden että terveellisyyden kannalta. Asiakaslähtöisenä toimijana pystymme palvelemaan henkilökohtaisesti ja rakennamme juuri sinun tarpeisiisi suunnitellun kodin. Toimimme Pohjois-Pohjanmaan ja Koillismaan alueilla.

Ideagalleria

Kiinnostunut terveellisestä ja turvallisesta hirsirakentamisesta?

OTA YHTEYTTÄ

Hirsi-FXL