Arvojen mukaista toimintaa

Vastuullisuus

Me toimimme vastuullisesti, asiakkaan tarpeita ja toiveita kunnioittaen. Saat unelmiesi hirsikodin vaivattomasti ja järkevään hintaan. Luonto kiittää, kun rakennus valmistetaan suomalaisesta puusta kestämään jopa vuosisatoja. Vastuullisuus kumpuaa syvältä yrityksemme arvoista ja kannattelee meitä.

pinepro-hirsirakentaminen-5​

Pinepron arvomaailma

Vastuullisuus

Kuormitamme rakentamisessa mahdollisimman vähän ympäristöä. Käytämme laadukkaita ja ekologisia rakennusmateriaaleja. Lopputuloksena on rakennus, joka säilyttää arvonsa ja on terveellinen asua jopa vuosisatojen ajan.

Luotettavuus

Olemme enemmän kuin rakennusliike. Olemme modernin hirsirakentaminen asiantuntija ja kumppani, joka ohjaa projektia asiakkaan kannalta järkeviin, taloudellisiin ja kestäviin ratkaisuihin – suunnitteluvaiheesta lähtien.

Intohimo

Meillä on palava halu tehdä jokaisesta kodista mestariteos. Sellainen, jota asiakas ja me voimme katsoa ylpeänä vuosien päästäkin. Suhtaudumme hirsirakentamiseen intohimolla ja haluamme pysyä alan huippuosaajana.

Ekologinen ja terveellinen koti

Vihreä kädenjälki

Suomalaisesta hirrestä rakentaminen on ratkaisu, josta luonto kiittää. Puu on uusiutuva luonnonvara ja sitoo hiiltä vuodesta toiseen. Raaka-aineemme ovat vähäpäästöisiä ja ekologisia.

pinepro-vastuullisuus
pinepro-hengittavyys

Yksiaineinen rakenne

Luonnon materiaalina hirsirakenne tasaa kosteuden vaihteluita, minkä ansiosta sisäilma on hirsitaloissa ensiluokkaista. Siksi hirsitalot ovat erittäin terveellisiä asua.

Arvokkuus

Hirsinen rakennus pitää arvonsa, sillä hirsi kestää tunnetusti aikaa. Pinepron käyttämin nykyaikaisin menetelmin rakennetut talot täyttävät vaatimukset nyt ja pitkälle tulevaisuuteen.

Kiinnostunut terveellisestä ja turvallisesta hirsirakentamisesta?

OTA YHTEYTTÄ

Hirsi-FXL